• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Запорізькому навчально-виховному комплексі № 111 відбувся семінар-практикум для вчителів ЗНЗ "Формування патріотичних та громадянських якостей особистості учня засобами національно-патріотичного виховання"

    В Запорізькому навчально-виховному комплексі № 111 відбувся семінар-практикум для вчителів ЗНЗ "Формування патріотичних та громадянських якостей особистості учня засобами національно-патріотичного виховання"

    2017-03-28

    Мета семінару: активізувати роботу закладу щодо формування ціннісних орієнтирів особистості, вдосконалення системи національно-патріотичного виховання учнів в навчальному закладі, ознайомлення з досвідом роботи вчителів щодо національно-патріотичного виховання учнів.

    З доповіддю на тему "Національно-патріотичне виховання школярів в умовах сьогодення" виступала заступник директора з виховної роботи Даниленко Т.В.

    /Files/images/seminar/Безымянный.jpg

    Співдоповідачами були:

    Чорна К.Г. – класний керівник 4 класу з презентація досвіду роботи «Підвищення якості виховної роботи як можливого засобу формування духовно-моральних, громадських та національно-патріотичних рис особистості учня в початковій школі»

    /Files/images/seminar/1.jpg

    Литвин Н.В. – класний керівник 9 класу презентація досвіду роботи «Формування соціального досвіду учнів на основі патріотичного та морального виховання»

    /Files/images/seminar_2803/20170328_104017.jpg

    Вчителі закладу взяли участь у практичній частині семінару за планом

    1. Вікторина «Дайте правильну відповідь».

    Робота в групах. Вправа "Колаж"

    /Files/images/seminar/2.jpg/Files/images/seminar/3.jpg

    Кiлькiсть переглядiв: 215